Trainingen op maat

‘Elk probleem kent zijn eigen oplossing.’ Al onze trainingen zijn maatwerk, omdat geen één organisatie of persoon dezelfde is. Dit betekent dat onze begeleiding, ontwikkeltrajecten, trainingen en coaching tot stand komen na allereerst goed vooroverleg met onze opdrachtgever. Is uw vraag en ons aanbod helder en goed afgestemd, dan gaan we met onze kennis, ervaring en enthousiasme voor het door uw gewenste resultaat.

  • LEADERSHIP DEVELOPMENT
  • INTERIM LEADERSHIP
  • EXECUTIVE COACHING
  • CHANGE LEADERSHIP

Ervarend leren

In onze ontwikkeltrajecten wordt het principe van ervarend leren gehanteerd. De denker en filosoof Confucius uit het oude China verwoordt het als volgt: ‘Ik hoor en ik vergeet. Ik zie en ik onthoud. Ik doe en ik begrijp!’ Het gaat dus om doen en ervaren. Er wordt gewerkt vanuit in de praktijk aangereikte situaties, die in de trainingen opnieuw vorm en inhoud krijgen.