Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Over René Moraal

René Moraal: “Laten groeien en bloeien van je talenten als basis voor beter presteren, meer plezier en betere relaties”, daar ligt mijn passie!

Ik heb ruim 30 jaar ervaring als leidinggevende, directeur en ondernemer van professionele organisaties op het gebied van de openbare orde en veiligheid. Als leidinggevende heb ik veel ervaring opgedaan in het leiden van mensen, organisaties en veranderingen. Opgeleid als bestuurskundige, heb ik mij verdiept in de persoonlijke ontwikkeling van mensen in organisaties met speciale aandacht voor leidinggevenden. Ik heb leiding gegeven aan diverse reorganisaties en ervaren hoe het is om successen te behalen, maar ook om de pijn van het verlies te voelen.  Na diverse vervolgopleidingen op het gebied van organisatieontwikkeling, coaching, systemisch werken en opstellingenwerk en mijn eigen persoonlijke ontwikkeling, koos ik er in 2009 voor om mijn kennis en ervaring, via training, coaching en het begeleiden van veranderingen,  in te zetten voor een breder publiek. Ik ben breed georiënteerd en heb snel inzicht in de manier waarop de zaken lopen. Ik schakel makkelijk van hoog tot laag binnen de organisatie en weet in korte tijd het vertrouwen van mensen te winnen. Ik doorzie snel verbanden binnen een organisatie en ook tussen mensen onderling. Ik ga ervan uit dat leiderschap dienend moet zijn, in de overtuiging dat het alle medewerkers samen zijn die een organisatie maken. Door hun talenten en kwaliteiten op de juiste plaats in de organisatie in te zetten komt waardevolle energie vrij. Deze overtuiging is bepalend voor de manier waarop ik in contact sta met mijn omgeving. Voortdurend alert en inspelend op wat zich voordoet en altijd vertrouwend op de talenten en kwaliteiten van mensen.