Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

MORAAL DARE2DO is een vooruitstrevende en innovatieve organisatie op het gebied van de ontwikkeling van organisaties, teams en leidinggevenden, het begeleiden van verandertrajecten en coaching , waar maatschappelijk verantwoord ondernemen één van de belangrijkste speerpunten is. Wij maken bewuste keuzes om een balans te bereiken tussen People, Planet en Profit.

 

MORAAL DARE2DO en MVO

Iedereen in de maatschappij is belangrijk en samen geven wij inhoud aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Zo wordt door MORAAL DARE2DO minimaal één MVO-project per jaar uitgevoerd.

 

Bouw mee aan een betere toekomst voor kinderen in ontwikkelingslanden!

MORAAL DARE2DO besteedt elk jaar een deel van de winst aan projecten van Edukans. Edukans helpt kansarme kinderen in ontwikkelingslanden naar school, zonder onderscheid naar ras, religie of politieke overtuiging. Wereldwijd gaan 67 miljoen kinderen in de basisschoolleeftijd niet naar school. Armoede, oorlog, handicap, discriminatie of aids maken dat onmogelijk. Edukans steunt kleinschalige onderwijsprojecten van betrouwbare particuliere lokale organisaties, daar waar de overheid tekort schiet. Het gaat om alle vormen van algemeen basisonderwijs tot de leeftijd van 14 jaar en beroepsopleidingen tot de leeftijd van 18 jaar. Edukans kiest voor projecten die de toegankelijkheid, flexibiliteit en toepasbaarheid van het onderwijs voor kansarme kinderen verbeteren.

Wilt u ons helpen de jeugd in ontwikkelingslanden een betere toekomst te bieden? U kunt een gift overmaken op ING rekeningnummer 515  t.n.v. Edukans te Amersfoort. Uw gift is fiscaal aftrekbaar!